bottom-header-cut

Historie

Atiyeh Re-integratie is in 2007 opgericht door Shahrzad Ghorbani, vluchtelinge uit Iran.
De eerste bouwstenen, ofwel de fundamenten voor Atiyeh Re-integratie,  werden al in haar geboorteland gelegd. In Nederland zijn die fundamenten verder verstevigd en daarop zijn de veelkleurige muren van deze inmiddels sterke organisatie gebouwd.

Zo heeft zij veel ervaring opgedaan bij diverse instellingen, bedrijven en organisaties op het gebied van vluchtelingen. Gedurende deze werkervaring concludeerde Shahrzad Ghorbani dat er onvoldoende kennis, begrip en adequate oplossingen zijn voor de complexe problematiek van de vluchteling.
Uit dit principe is Atiyeh Re-integratie ontstaan.

Als geen ander begrijpt zij de ups en downs van vluchtelingen, alsook het opbouwen van een nieuw bestaan in een vreemd land. Hierdoor is zij in staat als schakel te fungeren tussen de vluchteling (doelgroep) en de klant en daarbij de meest adequate oplossing aan te bieden.

 Succesvol voor gemeenten, UWV en anderen

Afgelopen jaren voert Atiyeh Re-integratie met succes opdrachten uit van gemeenten en UWV, voornamelijk in Brabant maar ook elders in het land. Sinds 2009 is de doelgroep uitgebreid naar migranten in het algemeen, met als specialisatie (hoogopgeleide) vluchtelingen en in het bijzonder vluchtelingen met trauma’s. Oorspronkelijk beperkte Atiyeh Re-integratie zich tot re-integratietrajecten. Ondertussen is het aanbod aanzienlijk uitgebreid, met ondermeer trainingen, adviezen en workshops.

Succes is niet een einddoel, maar een dynamisch gegeven. ‘Jij bent er nooit’. Daarom moet je elke dag opnieuw het succes zien te bevestigen en voortdurend vernieuwen. Zonder innovatie en vernieuwing vervaagt succes en verdwijnt de toekomst.

Atiyeh Re-integratie blijft met durf en vertrouwen naar een mooie, kleurrijke toekomst streven.

In de overtuiging dat die toekomst ook een waardevolle toekomst zal betekenen voor haar cliënten.